25-09-2016 TLV Fietsdag

Om half tien zondagmorgen vertrokken 15 fietsers bij prachtig mooi nazomerweer vanaf het stationsplein in Tegelen richting veerpont Steyl-Baarlo.
In Baarlo  aan de rijksweg stonden nog 3 fietsers op ons te wachten, van hier uit zijn we samen via Maasbree over mooie goed te fietsen wegen en vandaar uit naar Sevenum naar Gasterij Bergerbaan gefietst.
5 leden  waren met de auto naar Sevenum gekomen om ook aan de gezelligheid bij te dragen. Hier werden we hartelijk ontvangen met Koffie en vlaai. Na een duidelijke uitleg over hoe het werkt op z’n zorgboerderij door de gastvrouw kregen we nog een rondleiding door het gebouw (met beugelbaan) en de moestuin.

Van hier uit ging de fietstocht weer verder naar een mooi plekje in de natuur (’t hoeëg brook) waar de lunchpauze werd gehouden. Allemaal weer innerlijk gesterkt ging de fietstocht weer verder richting Boekend waar een laatste tussenstop was op het mooie en grote terras van de Maashof (forellenvijver). Na hier nog lekker genoten te hebben van de mooie nazomer zon werd weer de fiets gepakt en  richting Tegelen gefietst.

Alles bij mekaar was het weer een geslaagde T.L.V. fietstocht met en mooie route heel veel gezelligheid.

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer