Barbecue op 27-6-2014

Op vrijdag 27 juni heeft het jaarlijkse zomerfeest met barbecue plaatsgevonden.

32 Leden van TLV waren te gast in de kantine van TLTC, waar in een gezellige sfeer genoten werd van een goed verzorgde en heerlijke barbecue (dank aan Har en Truus Altherr, en Wiel Braun). Door de hevige regenbui met onweer in de loop van de avond werd de avond noodgedwongen in de kantine voortgezet. Gelukkig heeft dit geen enkele invloed gehad op het verdere goede verloop van de avond.
Deze avond werd naast de barbecue opgevuld met een foto-quiz (benoemen van lokaties in Tegelen of TLV-aktiviteiten, o.b.v. fragmenten van foto's) en sjoelen.

Met name de foto-quiz leidde tot discussies onder de deelnemers, Het werd bij bepaalde fotofragmenten dan ook vrij moeilijk gemaakt. Uiteindelijk bleken er 2 leden 8 van de 16 foto's goed geraden te hebben. De prijs (een fotoalbum) werd na een beslissingsvraag gewonnen door Annemie Huskes, zodat de 2e prijs werd veroverd door Joep Smeets (enkele foto-lijstjes). De poedelprijs was Claar Caniels.

Bij het sjoelen ging de winnaar (Hans Geraeds) met een koelboxje voor aan de fiets aan de haal. De poedelprijs (een zweetbandje) was hier voor Lien Roodbeen

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer