Wandelen

"Wandelen is goed voor alles. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten je humeur wordt er beter van.", aldus de Amerikaanse arts Mike Evans, die hier onderzoek naar verrichtte.
Bovendien biedt het wandelen een aantal duidelijke voordelen; het is een sport met weinig reglementen en hulpmiddelen, het is niet aan leeftijd gebonden en men kan er op ieder moment aan beginnen.

Onze tochten zijn afgestemd op alle wandelliefhebbers uit alle leeftijdscategorieën uit de omgeving van Tegelen, Belfeld, Blerick en Venlo. Primair gaat het om de beweging, maar ook gezelligheid en genieten van de schitterende natuur in onze regio, ook grensoverschrijdend, staat hoog in ons vaandel. Enkele keren per jaar worden speciale wandelingen georganiseerd, zoals natuurwandelingen in een bijzondere omgeving of een dagwandeling, die op een andere locatie plaatsvindt.

Reguliere wandelingen;
Op woensdagmiddag met gezamenlijke start om 13:45 uur. De kortere wandeling tot ca. 15:15 uur, de langere wandeling tot ca.16:00 uur.

Vertrek

De samenkomst van de wandelaars en vertrek voor de wandeling vindt plaats vanaf onze huisvesting aan Sportpark "Snelle Sprong". Zie locatie.
Voor speciale wandelingen kunnen andere vertrekplaatsen gelden. Deze worden vooraf tijdig bekend gemaakt.

Heeft u interesse, dan nodigen wij u graag uit om geheel vrijblijvend aan een wandeling deel te nemen,
Wilt u meer informatie, stel graag uw vraag via het contactformulier
Wilt u lid worden, vult u dan het inschrijfformulier in. In beide gevallen n
emen wij daarna met u contact op.

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer