Trim- en LoopVereniging Tegelen

 

 

  Vandaag 27 april 2021 heeft onze voorzitter Martin Janssen een koninklijke onderscheiding gekregen.

Corona-virus                                                          

De huidige corona overheidsmaatregelen betreffende het sporten buiten blijven van kracht tot en met 11 mei. De avondklok blijft eveneens tot 28 april 2021 gehandhaafd!  Buitensporten zijn nu toegestaan, echter in groepen van maximaal 4 personen met in achtneming van 1,5 m onderlinge afstand.
Hierdoor heeft TLV het trimmen alsmede het wandelen in verenigingsverband, rekening houdende met de coronamaatregelen, weer kunnen starten. De eerste wandeling heeft op 17 maart plaatsgevonden. Het trimmen vindt weer op zondagmorgen 9:00 uur in aangepaste vorm plaats.
Meer gedetailleerde informatie kunt u vinden op  www.rijksoverheid.nl 

TLV

Vrije tijd gaat een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving. Veel mensen vullen deze vrije tijd in met sport beoefening. Vooral overdag sporten krijgt steeds meer de voorkeur.
Binnen T.L.V. zijn hiervoor ruime mogelijkheden in directe omgeving van Venlo, Tegelen en Belfeld. De Tegelse Sportclub T.L.V. Tegelen werd opgericht op 19 april 1991. Het uitgangspunt: een sterke onderlinge band en een gezonde drang naar sportiviteit en bewegen. T.L.V. 
bestaat uit 2 afdelingen, t.w. trimmen en wandelsport

Als u toegang hebt tot Facebook, zie ook: www.facebook.com/tlvtegelen

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer