Trim- en LoopVereniging Tegelen

Op 13 oktober heeft het kabinet ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen in te stellen. Voor de sport betekent dit dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Voor de topsport en de jeugd tot achttien jaar gelden uitzonderingen. 

De nieuwe maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur en in de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er daarna nodig is. De per 14 oktober ingestelde nieuwe maatregelen zijn hier te vinden op de website van de Rijksoverheid.

TLV
Vrije tijd gaat een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving. Veel mensen vullen deze vrije tijd in met sport beoefening. Vooral overdag sporten krijgt steeds meer de voorkeur.
Binnen T.L.V. zijn hiervoor ruime mogelijkheden in directe omgeving van Venlo, Tegelen en Belfeld. De Tegelse Sportclub T.L.V. Tegelen werd opgericht op 19 april 1991. Het uitgangspunt: een sterke onderlinge band en een gezonde drang naar sportiviteit en bewegen. T.L.V. 
bestaat uit 2 afdelingen, t.w. trimmen en wandelsport

Als u toegang hebt tot Facebook, zie ook: www.facebook.com/tlvtegelen

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer