01-07-2017 TLV-BBQ

Op 1-juli werd wederom onze jaarlijkse barbecue georganiseerd. Dit jaar was de lokatie de kantine van de tennisvereniging TC De Snelle Sprong. Het bestuur mocht 32 leden verwelkomen. De uitstekende barbecue, die dit jaar verzorgd werd door Wiel Braun en Hans Geraeds met support van Har Altherr, viel bijzonder goed in de smaak bij de aanwezigen. De diverse vleeskeuzes waren goed overwogen, waarbij met name de worst een "duitse" omvang had.
Voor de animatie tijdens de BBQ had het bestuur 2 spellen bedacht, waarbij de deelnemers hun kennis konden testen. Een fotoquiz, waarbij fragmenten van foto's uit Tegelen en omgeving herkend moesten worden en een tekening, waaruit men zoveel mogelijk spreekwoorden en gezegdes moesten worden herkend. Dat het beantwoorden van beide vraagstukken tot veel hilariteit leidde, blijkt duidelijk uit de reacties en bijgevoegde foto's.
Winnaar over beide onderdelen bij de heren werd Roel Driessen, die hiervoor beloond werd met een fles wijn. Bij de dames ging Annie Geraeds met de eerste prijs aan de haal.

Voor een foto-impressie van deze geslaagde avond, zie de fotoviewer.

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer