Overige recreatieve activiteiten

Naast de traditionele sportbeoefeningen binnen TLV-Tegelen (trimmen en wandelen) en Nordic Walking (optioneel) worden voor de onderlinge band en het bevorderen van de contacten tussen de leden enkele extra activiteiten georganiseerd.

Fietsen: Jaarlijks wordt een dagtocht fietsen georganiseerd.

Barbecue: Een maal per jaar wordt in de zomerperiode barbecue gehouden. Ieder jaar een groot succes! Naast een geringe eigen bijdrage voor de barbecue wordt een onderhoudend programma gepresenteerd

Vlaaientocht: Om ook de inwendige mens up-to-date te houden wordt traditie getrouw in de maand juni een vlaaientocht gehouden. Op een mooie locatie in de natuur worden de leden verrast op een stukje echte Limburgse vlaai.

Natuurwandelingen: In het voor- en najaar zijn er natuurwandelingen uitgezet in een omgeving, waar van een stukje bijzondere natuur genoten kan worden. Genieten is verzekerd voor de echte natuurliefhebbers!

Kerstontbijt: Omstreeks kerstmis wordt voor de leden een trimloop- en wandeltraining in de bossen georganiseerd. Deze wordt afgesloten met een kerstontbijt in ons verenigingslokaal.

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer