Overige recreatieve activiteiten

Naast de traditionele sportbeoefeningen binnen TLV-Tegelen (trimmen en wandelen) worden diverse extra activiteiten georganiseerd. Hiermee wordt een basis gelegd voor het bevorderen van de contacten en de onderlinge band tussen de leden versterkt.

Fietsen: Jaarlijks wordt een dagtocht fietsen georganiseerd.

Barbecue: In de zomerperiode wordt een zomerfeest met barbecue gehouden. Ieder jaar een groot succes! Naast een geringe eigen bijdrage voor de barbecue wordt tevens een onderhoudend programma verzorgd.

Vlaaientocht: Om ook de inwendige mens up-to-date te houden wordt traditie getrouw in de maand juni een vlaaientocht gehouden. Op een mooie locatie in de natuur worden de leden verrast op een stukje echte Limburgse vlaai.

Natuurwandelingen: In het voor- en najaar zijn er natuurwandelingen uitgezet in een omgeving, waarbij de natuur iets bijzonders te bieden heeft. Genieten is verzekerd voor de echte natuurliefhebber en wandelaar!

Kerstontbijt: In de kerstperiode wordt voor de leden een trimloop- en wandeltraining in de bossen georganiseerd. Deze wordt afgesloten met een kerstontbijt in ons verenigingslokaal.

Sponsorkliks: Wilt u onze vereniging sponsoren?

Aankopen via internet....

Lees meer